DIS

DIS Gezond, smakelijk en gevarieerd uit onze eigen keuken.

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 133 beoordelingen
17 jun 2019 om 22:17 Berzorgen duurt wel echt lang, 35/40 minuten. Daar kan de bezorger niks aan doen maar wel de keuken.
5 jun 2019 om 20:40 Gehaktbal en aardappeltjes zeer smakelijk en niet te klein. Er mogen wat meer worteltjes bij wat mij betreft. Ook al had ik de grote portie, blijkbaar niet qua groente. Key lime taart vond ik erg machtig. Lekker gegeten.
10 mei 2019 om 19:24 I ordered the Ras el Hanout chicken and couscous, but basically I paid EUR13,95 for green salad with carrot and couscous, with three tiny pieces of chicken. The amount of cauliflower and zucchini were also laughable. In my opinion a rip off.
7 mei 2019 om 20:37 Altijd erg lekker
3 mei 2019 om 23:27 Bezorgtijd was veels te lang!!!
3 mei 2019 om 19:53 Prima
5 apr 2019 om 21:37 ‘Seizoensgroenten’ was een basic maïskolf en de kip was droog
4 apr 2019 om 19:16 DIS, altijd goed.
29 mrt 2019 om 21:11 Snelle bezorging en de sate met lontong is zeer smakelijk. Prima prijs/kwaliteit verhouding.
14 mrt 2019 om 11:49 Voedsel erg goed, meerdere malen besteld. Bezorging door thuisbezorgd koerier wisselvallig.
11 mrt 2019 om 21:05 Hi, Ik heb een koude bestelling gegeten na een uur wachten. Bezorger moest iets anders afleveren onderweg, jammer dat dit van de kwaliteit van mijn maaltijd afgaat. Ik zou graag een tegemoetkoming zien van jullie kant. Vriendelijke groet, Fabi
6 mrt 2019 om 23:49 top, dol op de dis.